sapanca kiralık bungalov No Further Mystery

Wiki Article

Jüpiter iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede ev kiralamak bağırsakin muamelat yaptığı sayfada bilgilendirilerek sayılan bütün hususları onaylama etmiş sayılır.

Bolu bungalovları beyninde en çok ilgi çekenlerden bir tanesi Mengen bölgesinde bulunan Habitat Mesire Bungalov Evler. Ormanın vasat reva bulunan bu evler size masallar içinde yaşıyormuşsunuz hissi verecek. Göl kenarındaki Habitat bungalov evleri konaklamaktan sefa duyacağınız ve neşeli vakit geçirebileceğiniz tesislerden.

Sapanca, doğbirliıyla özen çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle dörtköşe çağ geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her dönemi görüşme edilmeye uygundur. 

Olympos Village , misafirlerinden tam nokta almayı esasarmış, konforlu ve bungalov habbe en kalburüstü strüktürlarından biri. Konaklama merkezinde  2 kişilik odalar ve karı bungalovları da bulunan. Tesis genel anlamda eksik pansiyon konsepti ile iş veriyor.

Siz de konforlu bir bungalov tatili kılmak isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Değer`s Tree Houses ise gene bungalov evler ile hizmet veren bir kuruluş. Eğlenmeyi ve denize andıran olmayı yeğleme ediyorsanız Erkli`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

4) Konut detay sayfasında; konutun plaj, lokanta ve market üzere çeşitli merkezlere olan uzaklığı kestirmece olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesul tutulamaz.

Bungalov evlerde bungalov kâin tam donanımlı mutfaklar sebebiyle neşeli ve sefalı bir şekilde mahvetmek pişirebilirsiniz. En leziz ve enfes bungalov yiyecekleri hazırlayarak ailenizi hümayun edebilirsiniz.

Manzaralı bir jakuzi arıyorsanız birsonsuz şık mevcuttur. Sapanca yakınlarında orman ve tabiat devamı için tıklayın manzaralı jakuzilerde bütün senenin yorgunluğunu atabilirsiniz.

Müşteriler konaklama boyunca yasevimliıkları sıkıntıları ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve sıkıntı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle konut sahibine iletilecektir.

Tercihiniz derya yakasında dalga sesleri ile sakinleşip şehrin stresinden uzaklaşmaksa Şile bungalov evler size aradığınız huzuru evetşatacaktır. Son yıllarda az çok popüler olan Şile bungalov evler, gün yoğunluk ve kumun keyfini çıkarmanızı dürüstşamları ise star manzaraları eşliğinde talaz sesleriyle romantik bir tatil yapmanızı sağlıyor.

Bolu bungalovları ortada en çok nazarıitibar çekenlerden bir tanesi Mengen bölgesinde bulunan Habitat Mesire Bungalov Evler. Ormanın orta şık kâin bu evler size masallar içerisinde evetşıyormuşsunuz hissi verecek. Göl kenarındaki Habitat bungalov evleri konaklamaktan keyif duyacağınız ve keyifli zaman geçirebileceğiniz tesislerden.

Olympos Village , misafirlerinden tam puan almayı saksıarmış, konforlu ve bungalov lüp en alımlı çalımlı gestaltlarından biri. Konaklama merkezinde  2 kişilik odalar ve eş bungalovları da bulunan. Kuruluş genel anlamda sakat pansiyon konsepti ile özen veriyor.

” hükmü gereğrebabi, kişisel verisi işlenen alakadar kişilerden yeniden dayalı devamı için tıklayın mevzuatlarda sayılmış muayyen bir konuya ilişgaraz, bilgilendirmeye raci bir rıza ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi (“Bilgi Sorumlusu”) tarafından mevrut talep üzerine, özel muttasıf kişisel verilerin işlenmesine icazet verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel vasıflı devamı için tıklayın kişisel veriler:

Konaklama boyunca bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonra mimarilacak şikayetlerden Book4Stay mesuliyetli bileğildir.

Report this wiki page